Product Knowledge and Quality Assurance for Animal Products

Faculty

Faculty of Agricultural Science and Landscape Architecture

Version

Version 15.0 of 10/08/2020

Code of Module

44B0566

Modulename (german)

Produktkunde und Qualitätssicherung tierischer Erzeugnisse

Study Programmes
  • Wirtschaftsingenieurwesen Agrar/Lebensmittel (B.Eng.)
  • Bioverfahrenstechnik in Agrar- und Lebensmittelwirtschaft (B.Sc.)
Level of Module

3

Responsible of the Module

Kaufmann, Falko

Lecturer(s)

Kaufmann, Falko

Credits

5

Concept of Study and Teaching
Workload Dozentengebunden
Std. WorkloadLehrtyp
45Vorlesungen
15Exkursionen
15Übungen
Workload Dozentenungebunden
Std. WorkloadLehrtyp
30Veranstaltungsvor-/-nachbereitung
15Literaturstudium
30Prüfungsvorbereitung
Recommended Reading

vorlesungsbegleitend

Graded Exam
  • Viva Voce
  • Two-Hour Written Examination
  • Homework / Assignment
  • Project Report, written
Duration

1 Term

Module Frequency

Only Winter Term

Language of Instruction

German