Product Knowledge and Quality of Animal Products

Faculty

Faculty of Agricultural Science and Landscape Architecture

Version

Version 6.0 of 05/02/2022

Code of Module

44B0321

Modulename (german)

Produktkunde und Qualität tierischer Erzeugnisse

Study Programmes

Landwirtschaft (B.Sc.)

Level of Module

3

Responsible of the Module

Andersson, Robby

Lecturer(s)
  • Andersson, Robby
  • Waßmuth, Ralf
Credits

5

Concept of Study and Teaching
Workload Dozentengebunden
Std. WorkloadLehrtyp
20Seminare
10Übungen
Workload Dozentenungebunden
Std. WorkloadLehrtyp
30Veranstaltungsvor-/-nachbereitung
15Diskussion in Online Community (StudIP)
30Literaturstudium
30Bearbeitung von e-learning Aufgaben in StudIP
15Prüfungsvorbereitung
Recommended Reading

TERNES, W., ACKER, L., SCHOLTYSSEK, S. (1994): Ei und Eiprodukte. Band 22. Berlin und Hamburg, Paul Parey Verlag

Troeger, K. et al. (2006): Qualität von Fleisch und Fleischwaren. Deutsche Fachverlag

Handbuch Milch (Loseblattsammlung)

vorlesungsbegleitend

Graded Exam
  • Viva Voce
  • Homework / Assignment
  • Two-Hour Written Examination
  • Project Report
Duration

1 Term

Module Frequency

Only Summer Term

Language of Instruction

German