Food Safety

Faculty

Faculty of Agricultural Science and Landscape Architecture

Version

Version 5.0 of 07/11/2022

Code of Module

44B0243

Modulename (german)

Lebensmittelsicherheit tierischer und pflanzlicher Erzeugnisse

Study Programmes
  • Landwirtschaft (B.Sc.)
  • Wirtschaftsingenieurwesen Agrar/Lebensmittel (B.Eng.)
Level of Module

2

Responsible of the Module

Seedorf, Jens

Lecturer(s)

Seedorf, Jens

Credits

5

Concept of Study and Teaching
Workload Dozentengebunden
Std. WorkloadLehrtyp
40Vorlesungen
10Demonstrationen und Übungen
10Besichtigungen
Workload Dozentenungebunden
Std. WorkloadLehrtyp
35Veranstaltungsvor-/-nachbereitung
20Literaturstudium
20Referate
15Prüfungsvorbereitung
Recommended Reading

aktuelle Literaturquellen zur Lebensmittelsicherheit und -hygiene, Lehrbücher zur medizinischen und lebensmittelhygienischen Mikrobiologie

Graded Exam

Two-Hour Written Examination

Duration

1 Term

Module Frequency

Only Winter Term

Language of Instruction

German